Är du vår nya skiftchaufför?

Göteborg
Vill utvecklas
Bred kompetens

Är du vår nästa Biltransportschaufför?

Svensk Autotransport söker fler skiftchaufförer i Göteborgsområdet.

 

Vilka är vi?

Svensk Autotransport AB ingår i koncernen Axess Logistics som är marknadsledande inom billogistik. Axess Logistics uppstod efter en sammanslagning av bolagen Motortransport, Autolink och Skandiatransport. Dagligen utför Svensk Autotransport transporter av personbilar och främst i södra sverige. Åkeriet har drygt 130 chaufförer och närmare 65 ekipage i trafik som dagligen förflyttar över 1000 personbilar.

 

Vad erbjuder vi?

  • Ett arbete med frihet under ansvar

  • Lön enligt kollektivavtal + möjlighet till extra premie i olika nivåer + premie per körd bil

  • Tillsvidare anställning med sedvanlig provanställning. Tjänsterna är heltid

  • Engagerade kollegor

  • Skiftschema där man kommer hem varje dag

  • En arbetsgivare som har krav om att följa kör- & vilotidslagen samt arbetstidslagen.

 

Du som söker skall ha erfarenhet av att köra med bil och släp eller bil och trailer. Du behöver vara ansvarsfull, kunna ta egna initiativ och vara flexibel. Krav för anställning är CE-behörighet, digitalt förarkort, YKB och samt ha goda kunskaper i svenska språket.

Hjärtat i verksamheten

Det är våra medarbetare som är verksamheten. Det är de som gör jobbet varje dag. Med sin breda tekniska kompetens, sitt kvalitetstänk och sin drivkraft att leverera de bästa logistiklösningarna till våra kunder är de motorn i vår verksamhet. 

Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder. Det skapar fördelar för oss båda. Genom att vi är tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov hittar vi ständigt nya vägar till att bli ännu lite bättre i vårt erbjudande. Det skapar fördelar för dig som är kund hos oss. 

Vi vill utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi ska vara det logistikbolag som bäst hanterar förändringar i omvärlden. Vi tänker aldrig stå still.

 

Vi kan den skandinaviska marknaden

  • Vi är unika – vi är det enda billogistikföretag som kan erbjuda generalagenter och återförsäljare en total logistiklösning för den skandinaviska marknaden för nya importfordon.

  • Vi erbjuder samma unika logistiklösningar för inlandsdistribution av nya samt begagnade fordon i Skandinavien.

  • Vi erbjuder logistiklösningar som sparar både tid och pengar för våra kunder.

  • Vi är med från start till mål och är den enda kontaktpunkt du som kund behöver när det gäller logistiklösningar av fordon i Skandinavien.

Våra kärnvärden

Vi har en gemensam kultur där vi dagligen arbetar efter våra fyra kärnvärden kompetenta, effektiva, lösningsorienterade och nytänkande. Från start till mål ska våra kunder och samarbetspartners känna att vi levererar dessa värden i allt vi gör.

KOMPETENTA – vår breda tekniska kunskap och intresse för bilbranschens behov gör att vi på bästa sätt står rustade att lösa våra kunders utmaningar.

EFFEKTIVA – genom kontinuerlig utveckling av våra IT-system och löpande utbildning av våra medarbetare skapar vi förutsättningar för smidiga och effektiva totallösningar.

LÖSNINGSORIENTERADE – genom nära samarbeten med våra kunder skapar vi lösningar som förenklar och förbättrar kundens vardag.

NYTÄNKANDE – vi vill förtjäna titeln Lead Logistic Provider. Detta gör vi genom att skapa en kunnig och nyfiken ledarbetarkultur som tillsammans med kunderna utvecklar framtidens billogistiklösningar.