Sommarvikarie till Ekonomi

Tumba

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en sommarvikarie. Tjänsten är heltid under veckorna 24-33, och placerad på huvudkontoret i Tumba. På avdelningen arbetar idag tolv personer.

 

Arbetsuppgifter

- Matchning och bokning av leverantörsfakturor mot inköpsorder med tillhörande utredningsarbete     

- Bokning av in- och utbetalningar

- Registrera bokföringsorder

- Delaktig i scanning och workflow

- Sedvanliga arbetsuppgifter inom en ekonomiavdelning

 

Lämplig bakgrund

Vi söker Dig som studerar ekonomi och gärna har en viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är Du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo. Du bör även vara positiv, serviceminded och kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

  

Vi erbjuder:


En anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken,

arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda

personalförmåner. Kollektivavtal finns. Lön enligt överenskommelse.

  

Ansökan

Maila in ditt CV och personliga brev märkt med ”Sommarvik ekonomi” till birgitta.ring@havi.com senast 8 april 2018. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att

kontakta Redovisningschef Pernilla Wallin tel: 08-530 672 65.

 

 

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald’s, Subway, Espresso House, Pizza Hut, Vapiano och Jensens Böfhus, där McDonald’s är den största kunden. Som logistikpartner till våra kunder förser vi året runt ca 600 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder.  Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 190 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.