top of page
Nimab logo.png

Byggteam i tillväxt: Nimab landar 170 ansökningar med trippelexponering!

8Z5A0359_r12.jpg

BAKGRUND

Nimab är ett företag specialiserat inom byggsektorn, med fokus på tjänster som snickare, murare och plåtslagare. De stod inför utmaningen att fylla flera tjänster inom kort tid genom att nå personer med rätt kompetens och erfarenhet inom respektive område. Det strategiska målet var att använda trippelexponering, med en 3x annonseringskostnad, för att maximera synligheten för att attrahera kvalificerade ansökningar. För att underlätta ansökningsprocessen skapades snygga landningssidor på TeamTailor.

LÖSNING

Trippel exponering och målinriktad annonsering - Genom att satsa på en trippelexponeringsstrategi, där annonskostnaden tripplades, lyckades vi nå ut till en bred målgrupp i närområdet. Annonserna fokuserade tydligt på de specifika tjänsterna (snickare, murare och plåtslagare) för att attrahera rätt kandidater med rätt kompetens.

För att underlätta för potentiella kandidater skapades skräddarsydda landningssidor på TeamTailor. Dessa landningssidor var utformade för att vara användarvänliga och lockande, vilket underlättade ansökningsprocessen och ökade konverteringsgraden.

”Jag får vara med och bidra till att alla ska kunna bo i deras hem och vara självständiga
528.23.3098.2.Png

RESULTAT

Kraftig synlighet och massvis med ansökningar

Genom att använda trippelexponering lyckades vi nå ut till en imponerande målgrupp, med totalt 633 152 visningar för de tre tjänsterna. Detta resulterade i hela 170 kvalitativa ansökningar från kandidater som var intresserade av att arbeta som snickare, murare eller plåtslagare. Denna framgång gjorde det möjligt för Nimab att snabbt fylla de önskade tjänsterna och säkra den kompetens de behövde.

”Vår uppfattning av Adsup är enkelt, proffsigt, snabbt och prisvärt” Enkelt: Adsup hanterar hela processen från start till uppföljning. Proffsigt: Personligt engagemang där inget lämnas åt slumpen och mycket mån om att kunden är nöjd  Snabbt: Levererar det som önskas snabbare än man kan begära Prisvärt: Det är valuta för pengarna

Axess Logistics

Pierre Alexén

Åkerichef

bottom of page