Är du vår social media guru?

Adsup jobbar med riktad annonsering och rekrytering där sociala medier är vårt specialistområde. Med mer än fem års erfarenhet av kommunikationslösningar i olika typer av medier så har vi funnit den rätta formeln för att nå dem bästa kandidaterna, kommunicera våra kunders budskap och stärka deras varumärke mot rätt målgrupper.

 

Vi hjälper idag över 200 olika arbetsgivare inom olika branscher att växa genom optimerad och riktad annonsering på sociala medier!

 

Nu befinner vi oss i en expansionsfas och söker därför drivna medarbetare till vårt kontor i centrala Göteborg! Vill du ta chansen att arbeta på ett ungt och expansivt företag inom en starkt ökande bransch? Då har du hittat rätt! 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta med utformning, annonsering, optimering och uppföljning av våra annonseringar på sociala medier.

 

Fokus här ligger på att ha en god känsla för kommunikation på sociala medier samt text och bildspråk för att framgångsrikt attrahera rätt målgrupper och intressenter.

 

Vårt erbjudande

 

Vi erbjuder dig personlig utveckling och hjälper dig att lägga upp en tydlig plan för ditt arbete där vi kommer att hålla löpande utbildning inom våra tjänster & produkter. Du kommer att bli en viktig del i bolagets framtida tillväxt och tillsammans med ett härligt och drivet team leverera stort mervärde åt våra kunder och partners!  

 

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken, har viljan att utvecklas och är en problemlösare. Vidare är du kreativ med ett tekniskt sinne och brinner för att förstå kunden.

Är du därtill en person som kan arbeta i ett högt tempo och gillar att sätta upp mål för dig själv?

 

Då uppfyller du dem viktigaste kraven, vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av:

 

  • Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign manager

  • Photoshop, Indesign, Illustrator

  • Google analytics & Google ads

  • Office-paketet

 

Låter detta som rätt utmaning för dig?

 

Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss! I din ansökan vill vi att du tar med:

  • En kort beskrivning om dig själv och din bakgrund

  • Tre anledningar till varför vi skall anställa dig

 

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Rudholm på 0723-32 01 80 

Adsup AB 559047-1487

Kungsportsavenyen 3

411 36 Göteborg

031-797 29 24

info(at)adsup.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon