dots.png

Våra tjänster

Rekrytering på sociala medier
Vi skräddarsyr din målgrupp för att hitta de mest lämpade kandidaterna till din rekrytering
Marknadsföring på sociala medier
Vi marknadsför ditt företag med hjälp av riktad annonsering där vi endast riktar oss till potentiella kunder
Employer branding på sociala medier
Vi hjälper er att lyfta fram och paketera vad som gör er arbetsplats unik och kommunicerar ut det till just era intressenter
dots.png

Annonserings
processen

Hemsida process.png

Genomgång 
av statistikrapport

Daglig bevakning och halvtidsavstämning

Publicering av annons

Val av media och målgruppsanalys

Utformning av annonser, text, bild/video

Efter avslutad annonsering så tar vi fram och går igenom en komplett statistikrapport på utfallet. Detta så att ni ska se nyttan med vår tjänst och tydligt kunna uppskatta värdet i er investering.

Vi är noga med att se till att annonserna löper på som det ska och presterar som förväntat. Därför har vi daglig koll på att er annons presterar enligt plan, vi älskar att överträffa era förväntningar! Utöver detta så tar vi alltid en avstämning halvvägs in i annonseringen för att hålla er ajour på utvecklingen.

När vi har skapat ett förslag på hur annonsen kan se ut och har fått ert godkännande så ser vi till att annonsen blir publicerad enligt era önskemål gällande målgrupp, annonseringstid och val av media.

Tillsammans med er så kommer vi fram till vilka sociala medier som lämpar sig bäst för just ert syfte med annonseringen. Vi kommer alltid med en rekommendation vilket varierar beroende på vad det är för tjänst som ska exponeras. Vi skapar sedan en skräddarsydd målgrupp som riktar sig till era potentiella kandidater.

Vi ser till att annonsen ser grafiskt iögonfallande ut och sticker ut från mängden! Texten i kombination med bild/video fungerar som en intresseväckare med ett tydligt call to action för mottagen. Antingen använder vi ert egna bild/video material eller så tar vi fram passande förslag från vår bildbank.

Gubbe.png
Vill ni ha hjälp med att komma igång med er annonsering på sociala medier?

Boka en kostnadsfri konsultation