Göteborg
Vill utvecklas
Driven

Är du vår nästa Kundkoordinator?

Axess Logistics AB söker nu tillskott i vårt kundteam i form av en kundkoordinator

stationerad i Göteborg.

 

Vilka är vi?

Axess Logistics är marknadsledande inom billogistik. Axess Logistics uppstod efter en sammanslagning av bolagen Motortransport, Autolink och Skandiatransport. Axess utför dagligen ett enormt arbete för att bearbeta befintliga och nya kunder inom billogistikbranschen.  

 

Vad erbjuder vi?

  • Ett arbete med frihet under ansvar

  • Lön enligt överenskommelse

  • Tillsvidare anställning med sedvanlig provanställning. Tjänsten är heltid

  • Engagerade kollegor

  • Möjligheten att ingå i ett team

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenheter ifrån bilbranschen alt. som kundkoordinator. Vi har som krav att du sätter kunden i första fokus för att uppnå och påverka kundens resultat efter bästa förmåga. Vi ser gärna att du har ett visst bilintresse i form av bilmodeller etc. Detta för att snabbt få en enklare förståelse för Axess, branschen och våra kunder.

Hjärtat i verksamheten

Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder. Det skapar fördelar för oss båda. Genom att vi är tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov hittar vi ständigt nya vägar till att bli ännu lite bättre i vårt erbjudande. Det skapar fördelar för dig som är kund hos oss. 

Vi vill utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi ska vara det logistikbolag som bäst hanterar förändringar i omvärlden. Vi tänker aldrig stå still.

 

Vi kan den skandinaviska marknaden

  • Vi är unika – vi är det enda billogistikföretag som kan erbjuda generalagenter och återförsäljare en total logistiklösning för den skandinaviska marknaden för nya importfordon.

  • Vi erbjuder samma unika logistiklösningar för inlandsdistribution av nya samt begagnade fordon i Skandinavien.

  • Vi erbjuder logistiklösningar som sparar både tid och pengar för våra kunder.

  • Vi är med från start till mål och är den enda kontaktpunkt du som kund behöver när det gäller logistiklösningar av fordon i Skandinavien.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Martin.Viggeborn@axesslogistics.se

Våra kärnvärden

Vi har en gemensam kultur där vi dagligen arbetar efter våra fyra kärnvärden kompetenta, effektiva, lösningsorienterade och nytänkande. Från start till mål ska våra kunder och samarbetspartners känna att vi levererar dessa värden i allt vi gör.

KOMPETENTA – vår breda tekniska kunskap och intresse för bilbranschens behov gör att vi på bästa sätt står rustade att lösa våra kunders utmaningar.

EFFEKTIVA – genom kontinuerlig utveckling av våra IT-system och löpande utbildning av våra medarbetare skapar vi förutsättningar för smidiga och effektiva totallösningar.

LÖSNINGSORIENTERADE – genom nära samarbeten med våra kunder skapar vi lösningar som förenklar och förbättrar kundens vardag.

NYTÄNKANDE – vi vill förtjäna titeln Lead Logistic Provider. Detta gör vi genom att skapa en kunnig och nyfiken ledarbetarkultur som tillsammans med kunderna utvecklar framtidens billogistiklösningar.