top of page
dots.png

Rekrytering på
sociala medier

Hur når ni idag fram till de mest kvalificerade kandidaterna?

Oavsett vilken tjänst ni behöver fylla, inser vi att de mest kompetenta individerna troligtvis inte aktivt söker arbete; de är förmodligen redan anställda på andra platser. Därför anser vi att jobbet måste komma till kandidaten, och inte tvärtom. Vi har utvecklat en strategi för proaktiv rekrytering som gör det möjligt att nå både passivt och aktivt arbetssökande kandidater genom sociala medier.

Vi erbjuder en helhetslösning, som inleds med skapande av grafiskt marknadsföringsmaterial för din tjänst, och sedan riktar vi annonsen direkt till individer som uppfyller era specifika krav. För att ni ska kunna utvärdera resultatet av annonskampanjen, presenterar vi alltid en omfattande statistikrapport.

 

Låt oss hjälpa er att attrahera de bästa kandidaterna och effektivisera er rekryteringsprocess. Kontakta oss redan idag för att komma igång!

Rekryteringsannonsering.png
"Vi får alltid snabb service och bra återkoppling av Adsup. Med Adsup har våra annonser nått relevanta kandidater som vi inte skulle hittat med våra traditionella verktyg."

Oskarshamns kommun
Maria Ihse
Kommunikatör
Tillväxt- och näringslivskontoret
bottom of page