dots.png

Rekrytering på

sociala medier

Hur når ni ut till de bästa kandidaterna idag?

 

Oavsett vilken tjänst ni behöver tillsätta så vet vi att de bästa personerna antagligen inte är aktivt arbetssökande, de sitter på ett annat jobb idag. 

Med det sagt så måste jobbet komma till kandidaten och inte tvärtom. Vi jobbar därför med en uppsökande rekryteringsverksamhet där vi på sociala medier riktar era rekryteringstjänster mot rätt personer från början och når då både passivt och aktivt arbetssökande kandidater. 

 

Vi erbjuder ett helhetskoncept där vi först tar fram grafiskt material för annonsen och riktar sedan ut er tjänst direkt till dem personer som matchar era krav! Vi vet hur viktigt det är för er att kunna utvärdera annonseringsperioden, därför levererar vi alltid en statistikrapport på utfallet av annonseringen.

Rekrytering_på_sociala_medier_rund_bil
"Vi får alltid snabb service och bra återkoppling av Adsup. Med Adsup har våra annonser nått relevanta kandidater som vi inte skulle hittat med våra traditionella verktyg."
Oskarshamns kommun
Maria Ihse
Kommunikatör
Tillväxt- och näringslivskontoret
dots.png

Vår

annonserings

process

Hemsida process.png

Genomgång av statistikrapport

Daglig bevakning och halvtidsavstämning

Publicering av annons

Val av media och målgruppsanalys

Utformning av annonser, text, bild/video

Efter avslutad annonsering så tar vi fram och går igenom en komplett statistikrapport på utfallet. Detta så att ni ska se nyttan med vår tjänst och tydligt kunna uppskatta värdet i er investering.

Vi är noga med att se till att annonserna löper på som det ska och presterar som förväntat. Därför har vi daglig koll på att er annons presterar enligt plan, vi älskar att överträffa era förväntningar! Utöver detta så tar vi alltid en avstämning halvvägs in i annonseringen för att hålla er ajour på utvecklingen.

När vi har skapat ett förslag på hur annonsen kan se ut och har fått ert godkännande så ser vi till att annonsen blir publicerad enligt era önskemål gällande målgrupp, annonseringstid och val av media.

Tillsammans med er så kommer vi fram till vilka sociala medier som lämpar sig bäst för just ert syfte med annonseringen. Vi kommer alltid med en rekommendation vilket varierar beroende på vad det är för tjänst som ska exponeras. Vi skapar sedan en skräddarsydd målgrupp som riktar sig till era potentiella kandidater.

Vi ser till att annonsen ser grafiskt iögonfallande ut och sticker ut från mängden! Texten i kombination med bild/video fungerar som en intresseväckare med ett tydligt call to action för mottagen. Antingen använder vi ert egna bild/video material eller så tar vi fram passande förslag från vår bildbank.