dots.png

Marknadsföring på sociala medier

Om oss.png
”Vår uppfattning av Adsup är enkelt, proffsigt, snabbt och prisvärt” Enkelt: Adsup hanterar hela processen från start till uppföljning. Proffsigt: Personligt engagemang där inget lämnas åt slumpen och mycket mån om att kunden är nöjd
Snabbt: Levererar det som önskas snabbare än man kan begära 
Prisvärt: Det är valuta för pengarna
 
Svensk Autotransport AB
Pierre Alexén
Åkerichef

Vilka målgrupper vill ni synas mot?

Hur mäter ni och följer upp resultaten på era marknadsföringsaktiviteter idag?

Marknadsföring är en väldigt viktig del av er verksamhet, samtidigt kan det vara svårt att utvärdera och uppskatta värdet av en genomförd marknadsföringskampanj. Vi är specialister på riktad marknadsföring via sociala medier, med vår expertis når ni ut med ert budskap till precis den målgrupp som ni är intresserade utav.

Vi hjälper er att ta fram grafiskt och kommunikativt material till er kampanj som sticker ut från mängden. Nästa steg är att identifiera precis den målgrupp som ni vill synas mot och sedan rikta ut ert budskap till just den målgruppen.

 

Efter avslutad annonsering så tar vi alltid fram en komplett statistikrapport så ni själva kan se resultatet av er marknadsföring och beräkna ert ROI. 

dots.png

Vår

annonserings

process

Hemsida process.png

Genomgång av statistikrapport

Daglig bevakning och halvtidsavstämning

Publicering av annons

Val av media och målgruppsanalys

Utformning av annonser, text, bild/video

Efter avslutad annonsering så tar vi fram och går igenom en komplett statistikrapport på utfallet. Detta så att ni ska se nyttan med vår tjänst och tydligt kunna uppskatta värdet i er investering.

Vi är noga med att se till att annonserna löper på som det ska och presterar som förväntat. Därför har vi daglig koll på att er annons presterar enligt plan, vi älskar att överträffa era förväntningar! Utöver detta så tar vi alltid en avstämning halvvägs in i annonseringen för att hålla er ajour på utvecklingen.

När vi har skapat ett förslag på hur annonsen kan se ut och har fått ert godkännande så ser vi till att annonsen blir publicerad enligt era önskemål gällande målgrupp, annonseringstid och val av media.

Tillsammans med er så kommer vi fram till vilka sociala medier som lämpar sig bäst för just ert syfte med annonseringen. Vi kommer alltid med en rekommendation vilket varierar beroende på vad det är för tjänst/produkt som ska exponeras. Vi skapar sedan en skräddarsydd målgrupp som riktar sig till era potentiella kunder och intressenter.

Vi ser till att annonsen ser grafiskt iögonfallande ut och sticker ut från mängden! Texten i kombination med bild/video fungerar som en intresseväckare med ett tydligt call to action för mottagen. Antingen använder vi ert egna bild/video material eller så tar vi fram passande förslag från vår bildbank.