MARKNADSFÖRING PÅ

SOCIALA MEDIER

Hur når ni ut till era kunder idag?

 

Marknadsföring är en väldigt viktig del av er verksamhet, samtidigt kan det vara svårt att utvärdera och uppskatta värdet av en genomförd marknadsföringskampanj. Adsup jobbar med riktad marknadsföring på sociala medier, med vår expertis når ni ut med ert budskap till precis den målgruppen som ni är intresserade utav.

 

Ett typiskt upplägg hos oss innefattar följande moment:

 

* Framtagning av digitala annonser, bild/ video & text samt val av media.

* Målgruppsanalys på valt media
* Annonsering till utvald målgrupp på Facebook, Instagram &/eller LinkedIn

* Daglig bevakning av annons samt halvtidsavstämning för att kvalitetssäkra resultat
* Leverans av statistikrapport där ni kan se utfallet på annonseringen

 

Vi hjälper er att ta fram grafiskt och kommunikativt material till er kampanj, vi hjälper er att sticka ut från mängden.

Efter att det grafiska är färdigt så ringar vi in precis den målgruppen som ni vill attrahera, det kan vara allt ifrån demografiska parametrar såsom ålder och boende till vad man arbetar med eller vad man har för intressen eller digitalt beteende relaterat till er verksamhet.

Under annonseringsperioden håller vi daglig bevakning och optimerar annonseringen för att maximera utfallet och nå önskvärt resultat / konverteringar. Efter avslutad annonsering så tar vi alltid fram en komplett statistikrapport så ni själva kan se resultatet av er marknadsföring och beräkna ert ROI.

Adsup AB 559047-1487

Kämpegatan 6

411 04 Göteborg

031-797 29 24

info(at)adsup.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon