top of page
dots.png

Employer branding

Hur mycket vet dina potentiella kandidater om din organisation innan de ansöker om ett jobb hos dig? Arbetar du aktivt med att stärka ditt arbetsgivarvarumärke? Uppmärksammar du dina interna ambassadörer?

I dagens konkurrensutsatta arbetsvärld är det av största vikt att framhäva det som gör dig som arbetsgivare unik och differentierar dig från andra. Att arbeta med ditt employer brand är det optimala sättet att uppnå detta. Genom att bygga och underhålla relationer med relevanta målgrupper kan du generera engagemang och intresse för din organisation som arbetsgivare.

För att inte bara behålla dina nuvarande medarbetare utan även attrahera morgondagens ambassadörer krävs en medveten satsning på ditt arbetsgivarvarumärke.

Vi på Adsup är specialister på att lyfta fram och förmedla det som gör din arbetsplats unik. Vi kommunicerar detta till dina intressenter via effektiva strategier inom sociala medier.

Låt oss hjälpa dig att stärka din organisation som arbetsgivare. Kontakta oss idag för att påbörja arbetet med ditt employer brand!

Employer branding på sociala medier.png
"Adsup är en god samarbetspartner för oss i sökandet efter nya medarbetare.​ De har ett bra koncept, fina utskick och ett trevligt bemötande.
Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete."
 
Länsstyrelsen Västerbotten 
Stefan Lööf
HR-chef och Biträdande enhetschef
dots.png
bottom of page