Employer branding

Vad säger era nuvarande eller framtida medarbetare om er som arbetsgivare? 

Hur arbetar ni för att stärka ert arbetsgivarvarumärke?

Uppmärksammar ni era interna ambassadörer?

Det är viktigare än någonsin att lyfta fram vad ni som arbetsgivare har att erbjuda och påvisa vad som skiljer er från mängden. Detta görs på bästa sätt genom att arbeta aktivt med sitt employer brand / arbetsgivarvarumärke! Genom att bygga och underhålla era relationer till viktiga målgrupper så skapas engagemang och intresse för er som arbetsgivare.

 

På så sätt så behåller ni inte bara era bästa medarbetare som ni har idag, ni attraherar dessutom morgondagens ambassadörer.

Vi hjälper er att lyfta fram och paketera vad som gör er arbetsplats unik och kommunicerar ut det till just era intressenter via sociala medier!

"Adsup är en god samarbetspartner för oss i sökandet efter nya medarbetare.​ De har ett bra koncept, fina utskick och ett trevligt bemötande.
 
Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete."
 
Länsstyrelsen Västerbotten 
Stefan Lööf
HR-chef och Biträdande enhetschef

Vår

annonserings

process

Efter avslutad annonsering så tar vi fram och går igenom en komplett statistikrapport på utfallet. Detta så att ni ska se nyttan med vår tjänst och tydligt kunna uppskatta värdet i er investering.

Daglig bevakning och halvtidsavstämning

Publicering av annons

Val av media och målgruppsanalys

Utformning av annons, text, bild/video

Genomgång av statistikrapport

Vi är noga med att se till att annonserna löper på som det ska och presterar som förväntat. Därför har vi daglig koll på att er annons presterar enligt plan, vi älskar att överträffa era förväntningar! Utöver detta så tar vi alltid en avstämning halvvägs in i annonseringen för att hålla er ajour på utvecklingen.

När vi har skapat ett förslag på hur annonsen kan se ut och har fått ert godkännande så ser vi till att annonsen blir publicerad enligt era önskemål gällande målgrupp, annonseringstid och val av media.

Tillsammans med er så kommer vi fram till vilka sociala medier som lämpar sig bäst för just ert syfte med annonseringen. Vi kommer alltid med en rekommendation vilket varierar beroende på vad det är för tjänst som ska exponeras. Vi skapar sedan en skräddarsydd målgrupp som riktar sig till era potentiella kandidater.

Vi ser till att annonsen ser grafiskt iögonfallande ut och sticker ut från mängden! Texten i kombination med bild/video fungerar som en intresseväckare med ett tydligt call to action för mottagaren. Antingen använder vi ert egna bild/video material eller så tar vi fram passande förslag från vår bildbank.

Adsup AB 559047-1487

Kämpegatan 6

411 04 Göteborg

031-797 29 24

info(at)adsup.se

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon