dots.png

Är du vår nya försäljningschef?

Adsup är specialister på rekrytering och employer branding på sociala medier. Efter sex års erfarenhet inom riktad annonsering på sociala medier så har vi funnit den rätta formeln för att nå dem bästa kandidaterna, kommunicera våra kunders budskap och stärka deras varumärke mot rätt målgrupper.

 

Vi hjälper idag företag och arbetsgivare inom samtliga branscher att växa genom optimerad och riktad annonsering på sociala medier!

 

Nu befinner vi oss i en fas där vi skall gå från startup till scaleup och söker därför en försäljningschef som vill vara med på vår tillväxtresa mot Adsup 2.0 Vill du ta chansen att arbeta på ett ungt och expansivt företag inom en starkt ökande bransch? Då har du hittat rätt!

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med B2B-försäljning där du genom telefon och kundbesök bygger upp och ansvarar för din egen kundstock. Du kommer även att ansvara för att bygga upp och leda ditt egna sälj-team, där ansvaret innefattar försäljningsmål på kort och lång sikt samt coachning och uppföljning av teamets prestation.

 

Vårt erbjudande

 

Vi erbjuder dig personlig utveckling och hjälper dig att utveckla din unika sälj och ledarstil. Tillsammans lägger vi upp en tydlig aktivitets och säljplan som även innefattar löpande utbildning inom försäljning samt våra tjänster & produkter.

 

Du kommer att ha en nyckelroll i bolagets framtida tillväxt och axla ett stort ansvar inom såväl egen försäljning som ditt personalansvar och framtida sälj-team. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp gällande strategiska beslut samt fokus på målsättningen med ökad försäljning över tid.

 

Vem är du?

Vi söker dig med rätt inställning som är beredd att jobba hårt för att nå dina mål och har lätt för att ta egna initiativ.

Vi ser vidare att du har dokumenterad erfarenhet inom försäljning, gärna inom ett närliggande affärsområde. Meriterande om du även har erfarenhet av jobb som försäljningschef/ ledare inom försäljning. Är du en person som kan arbeta i ett högt tempo och gillar att sätta upp och sträva efter tydliga mål?

 

Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss! Utöver CV i din ansökan vill vi att du tar med:

  • En kort beskrivning om dig själv och din bakgrund

  • Tre anledningar till varför vi skall anställa dig

 

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

 

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta VD Andreas Rudholm på 0723-32 01 80 eller andreas.rudholm@adsup.se