top of page
Jan Udden logga mörk.png

Framgångsrik rekrytering via sociala medier: en success story från Jan Uddén

Jan Uddén produktionschef.png

Vi på Adsup har en passion för att koppla samman företag med de mest kvalificerade talangerna genom annonsering via sociala medier. Ett av våra framgångsrika fall från detta år involverade företaget Jan Uddén, där de stod inför utmaningen att hitta en kompetent produktionschef och valde att samarbeta med oss för utannonsering av tjänsten.

Vi tog tag i situationen genom att skapa en engagerande annons med rörligt material på både Facebook och Instagram. Dessutom skapade vi en användarvänlig TeamTailor-sida som underlättade ansökningsprocessen för potentiella kandidater.

Insatsen gav avkastning när Jimmy Norberg anställdes som produktionschef genom vår annons. Idag har han avancerat till rollen som vice VD på Jan Uddén.

Den här lyckade rekryteringen har inte bara stärkt Jan Uddéns team utan har också blivit en inspiration för framtida rekryteringar. Jimmy Norberg, nu som vice VD, har valt att fortsätta samarbeta med oss för att hitta nya talanger till företaget.

Vi är stolta över att ha bidragit till framgången hos Jan Uddén och Jimmy Norberg och ser framemot att fortsätta leverera högkvalitativa ansökningar till kommande rekryteringar! 

Genom Adsups arbete hittade jag inte bara en karriärmöjlighet, utan också en samarbetspartner som gynnar företaget. De förstår våra behov och hur man positionerar arbetsgivarmärket på ett sätt som attraherar de bästa talangerna. Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med Adsup för att bygga vårt team på Jan Uddén!

Jan Uddén AB

Jimmy Norberg

Vice VD

bottom of page