top of page
Nimab logo.png

Byggteam i tillväxt: Nimab landar 170 ansökningar med trippelexponering!

8Z5A0359_r12.jpg

BAKGRUND

Nimab är ett företag specialiserat inom byggsektorn, med fokus på tjänster som snickare, murare och plåtslagare. De stod inför utmaningen att fylla flera tjänster inom kort tid genom att nå personer med rätt kompetens och erfarenhet inom respektive område. Det strategiska målet var att använda trippelexponering, med en 3x annonseringskostnad, för att maximera synligheten för att attrahera kvalificerade ansökningar. För att underlätta ansökningsprocessen skapades snygga landningssidor på Teamtailor.

LÖSNING

Trippel exponering och målinriktad annonsering - Genom att satsa på en trippelexponeringsstrategi, där annonskostnaden tripplades, lyckades vi nå ut till en bred målgrupp i närområdet. Annonserna fokuserade tydligt på de specifika tjänsterna (snickare, murare och plåtslagare) för att attrahera rätt kandidater med rätt kompetens.

För att underlätta för potentiella kandidater skapades skräddarsydda landningssidor på Teamtailor. Dessa landningssidor var utformade för att vara användarvänliga och lockande, vilket underlättade ansökningsprocessen och ökade konverteringsgraden.

Nimab annonser.png
Mur_Blekingska.jpg

RESULTAT

Kraftig synlighet och massvis med ansökningar

Genom att använda trippelexponering lyckades vi nå ut till en imponerande målgrupp, med totalt 633 152 visningar för de tre tjänsterna. Detta resulterade i hela 170 kvalitativa ansökningar från kandidater som var intresserade av att arbeta som snickare, murare eller plåtslagare. Denna framgång gjorde det möjligt för Nimab att snabbt fylla de önskade tjänsterna och säkra den kompetens de behövde.

"Vi är mycket nöja med Adsup som partner i vår rekryteringsprocess! Genom deras expertis inom sociala medier, genererade vi över 170 ansökningar från kandidater inom en månad. Tack vare detta har vi nu möjlighet att välja bland de bästa talangerna inom vår bransch för att stärka vårt team."

Nimab Entreprenad AB

Hans Andersson

Commercial Manager

bottom of page