top of page

Profil

Gick med: 20 okt. 2022

Om

Mimmi är en välmeriterad digital marknadsföringsspecialist med en imponerande bakgrund inom retail och e-handel. Med specialisering inom att skapa framgångsrika digitala strategier och engagerande annonser på sociala medier är hon en stark tillgång för vilket företag som helst.

Mimmi har examen i E-commerce management från IHM Business School i Stockholm. Hennes karriär började som digital marknadsförare in house på ett e-handelsföretag där hon utvecklade en omfattande kunskap om kundresan och målgruppsanpassning. Genom detta arbete kunde Mimmi finjustera sin förmåga att skapa grafiskt tilltalande innehåll och lära sig mer om digital annonsering.

Efter examen började Mimmi arbeta som Paid Social Specialist på Adsup i Göteborg. Under denna tid kunde hon fördjupa sin passion och expertis inom annonsering på sociala medier. Mimmi fick möjlighet att skapa skräddarsydda målgrupper och producera rekryteringsannonser för en mängd olika arbetsgivare på sociala medier för att attrahera rätt kandidater.

Mimmi har lanserat flera framgångsrika employer branding-kampanjer och rekryteringsannonser under sin tid på Adsup. Hon har hjälpt kunder att nå ut till sin målgrupp och hitta relevanta kandidater med rätt kompetenser via sociala medier. Hennes expertis och erfarenhet inom digital annonsering och sociala medier har gjort henne till en eftertraktad rådgivare inom annonsering via sociala medier. Med Mimmi på din sida kan du vara säker på att dina annonser når ut till rätt publik och ger de resultat du önskar.

Översikt

Förnamn
Mimmi
E-post
mimmi.hultman@adsup.se
Företag
Adsup
Position
Paid Social Specialist

Mimmi Hultman

Skribent

Social Media Specialist

Fler åtgärder
bottom of page