top of page
dots.png

LIA - Säljare på Adsup

Adsup jobbar med riktad annonsering och rekrytering där sociala medier är vårt specialistområde. Med mer än fem års erfarenhet av kommunikationslösningar i olika typer av medier så har vi funnit den rätta formeln för att nå dem bästa kandidaterna, kommunicera våra kunders budskap och stärka deras varumärke mot rätt målgrupper.

 

Vi hjälper idag arbetsgivare inom samtliga branscher att växa genom optimerad och riktad annonsering på sociala medier!

 

Nu befinner vi oss i en expansionsfas och söker därför drivna säljare som vill köra sin LIA-praktik hos oss på vårt kontor i centrala Göteborg! Vill du ta chansen att arbeta på ett ungt och expansivt företag inom en starkt ökande bransch? Då har du hittat rätt!

 

Arbetsuppgifter

 

Du kommer att jobba med B2B-försäljning där du genom telefon och kundbesök bygger upp och ansvarar för din egen kundstock. Goda resultat kommer att premieras högt hos oss och visar du framfötterna finns alla möjligheter att få ökat ansvar inom bolaget.

 

Vårt erbjudande

 

Vi erbjuder dig personlig utveckling och hjälper dig att hitta din unika säljstil. Hos oss hjälper vi dig att lägga upp en tydlig aktivitets och säljplan där vi håller i löpande utbildning inom försäljning samt våra tjänster & produkter. Du kommer att bli en viktig del i bolagets framtida tillväxt och tillsammans med ett härligt och drivet team leverera stort mervärde åt våra kunder och partners!

 

Vem är du?

 

Har du rätt inställning och är beredd att jobba hårt för att nå dina mål så kommer du att komma långt hos oss. Tidigare erfarenheter från försäljning är meriterande men inget krav. Är du en person som kan arbeta i ett högt tempo och gillar att sätta upp tydliga mål för dig själv?

Vidare söker vi dig där driv, social kompetens och rätt inställning går före vad som står på ditt CV. Stämmer detta in på dig?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss! I din ansökan vill vi att du tar med:

  • En kort beskrivning om dig själv och din bakgrund

  • Tre anledningar till varför vi skall anställa dig

För er som söker praktikplats så finns det goda chanser till en fast anställning efter avslutad praktik. 

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Rudholm på 0723-32 01 80 eller andreas.rudholm@adsup.se

Citat från medarbetare

"Jag har fått stor nytta av de kunskaper jag fick genom min utbildning och har kunnat applicera det i mitt arbete på Adsup. Jag gillar att det är snabba beslutsvägar och att ideér snabbt kan bli till verklighet. Vi är ett härligt gäng och varje dag bjuder på mycket skratt!" - Jenny, tidigare student på Sälj & Marknadshögskolan

En grupp av animerade karaktärer som använder sociala medier och interagerar på digitala medier
bottom of page